sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Kirjan sivuista perhosia

Keittiön katossa roikkuva oksani kaipasi Pom-Pom-pallojen tilalle jotain muuta. Kyllä silkkipallot vielä pitkään siellä olisivat voinneet roikkua, väriltään sopivat koko kesäksi, mutta jotain pienempää mieluummin. Enpä muista taitelleeni koskaan paperista perhosia, olisinko kuitenkin joskus koulussa, en muista. Ostin kirppikseltä askartelua varten kaksi sivuiltaan kellastunutta, paksua kirjaa, toinen 20 senttiä ja toinen vanhaa tekstiä oleva 1e. Ne raaskin repiä ja leikellä. Tämä vanhempi kyllä laittoi miettimään raaskinko sittenkään..


 Rakkaustarina


Paperiperhosten malleja hain netin suuresta maailmasta ja tällaisia sain aikaiseksi. Kaikki ovat hieman erilaisia.


 Deko-lehdissä oli aika hyvät paksut sivut askarteluunTämän mallisista tuli mielestäni kauneimmat. koko on  yläosalla 14x10cm, leikattu kulmat kuten kuvassa ja alaosa 10x5cm, vähän kulmia pyöristelty. Taiteltu n 0,5cm, haitariksi. Yhdistetty toisiinsa ihan vain ompelulangalla.
Sainpa tänään leikatuksi marjapensaat ja omenapuutkin, hitsi, että oli kylmä tuuli. Klipsujakin hakkasin littuun jonkun kappaleen, keskeneräisen raitapipon sain valmiiksi+nämä perhoset tein aamulla. Tietysti sitten vielä sitä äidin normaalia kotiarkeakin, eli ruuanlaittoa ja pyykinpesua ja-viikkailuja, tytär, kun kävi liikuttamassa hevosen oli aikaa kädentaidoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!