maanantai 28. huhtikuuta 2014

Viikonloppu puuhasteluja

Viikonloput sen kun vaihtuvat. Pääsiäisestä on jo viikko ja taas alkaa uusi, vappu viikko. Munkkejakin pitäis paistaa.
Pääsiäisenä olimme tosiaan siellä koiramme sukukokouksessa. 19 kultaista hännänheiluttajaa oli perheineen. Päivä vietettiin Sääksjärven rannalla kauniissa lämpimässä kevät säässä. Heroa vähän trimmattiinkin ja näyttelyharjoitustakin sai ammattilaisen käsissä. Voi, että mikä ilme oli koiralla, kun karvat lähti koneella. Raukka pelkää koneita, mutta trimmaajan otteissa pysyttiin. Ilme kertoi: äiti pelasta minut! Meidän 45 kiloinen sylikoira:)

Rouva HM ja koira löytyvät  kuvastaTänä viikonloppuna oli puusavottaa. Ei niin mukavaa huhkia täydessä auringonpaisteessa ja lämmintä siinä oli varmasti 20 astetta. Varmaan ensimmäinen kevät, kun niitä hommia sai tehdä ilman kumisaappaita. Siis yleensä siinä kohtaa on ollut märkää.
Nyt on kyllä kuivaa. Metsäpalo vaara on todellinen näillä seuduilla! Tämä kuusen alku on kylväytynyt joskus itsestään kukkapurkkiini, hyvin on pysynyt hengissä vuodesta toiseenNyt ollaan ehkä n viikko edellä kuin viime vuonna. Kylvöhommat pelloilla ovat käynnissä ja kasvit puutarhassa kasvaneet viime vuotta enemmän.

Pääsiäisnarsissit ovat nyt niin kauniita

 Kuolanpioni

 Pian kukkii jo kevätvuohenjuuri

Karhunvatukka on taas pysynyt hengissä

 On sekin maa näin vielä varsin ikävän näköinen, taponlehti on kärsinyt talvesta(koiran kohdalla)

Päivänliljapenkissä keltpäivänliljat ovat ensimmäiset

Pistokkaani ovat lähes 100% menestyneet lumettomasta talvesta

Pensasmustikka on kuollut, muissa purkeissa elämää, mm keijuangervo on hyvin lähtenyt kasvamaan ja herukat ovat varmoja

 Goji-marjassa on eloa

 Yrttilaatikossani on retiisit alulla, olen pitänyt ikkunalasia päällä. Sekä viinisuolaheinä viimevuodelta(ruokakaupasta ostettu)

 Toisen vuoden persilja

Eikös vaan tuossa ole silmu, onhan jalopähkinäpuuni alku hengissä

 Lipstikkaa

 Raparperi


 Ostin Prisman asiakasomistajapäiviltä Sonja Lumpeen uusimman kirjan. Tätä lueskelen iltaisin ja haaveilen kasvihuoneesta. Saahan kirjasta vinkkejä vaikkei olekaan kasvaria. Taas on tulossa kaunis aurinkoinen päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!