keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Kaksipuolinen huiviKylmän kelin pitäisi vielä jatkua pari päivää ja sitten jo viikon päästä taitaakin olla vesikeli(en tykkää). Vielä tarvitaan lämmintä päälle. Lintubongailua onneksi voi tehdä ihan vaan ikkunasta katselemalla.
Rupesin neulomaan uutta kaulahuivia itselleni uudella tekniikalla. Eli kahdella langalla vuorotellen, oikein nurin. Ja aikaiseksi saan toiselta puolelta vihreää ja toiselta harmaata sileää neulosta.
Tässä saisi tehdyksi kivasti kuvioita, mutta kokeillakseni tätä, tein vaan aina joskus värin vaihdon, jotta huivista ei tule "ontto" vaan neulokset ovat kiinni toisissaan.


Neuloessani vihreän sileällä puolella, tehdään nurin harmaalla, jossa otetaan molemmat langat mukaan nurjaa tehdessä, mutta vain harmaa menee harmaan läpi. Näin vihreä jää neuleen väliin, eikä näy harmaan puolella. Muuta ihmeellistä tässä ei olekaan.
Huivin värit eivät ole ihan sellaisia kuin halusin siis sävyltään, mutta lanka (RED HEART-Soft) on ihanan pehmeää kaulalle ja kasvoille sopiva, ei kutita.


Luonto on taas ollut niin kaunista, että.. Nytkin aurinko paistaa ja on -15 astetta pakkasta, puut ovat ihanasti lumen peitossa. Pakkaseenkin on jo hiukan tottunut, ei tunnu niin kylmälle, vaikka kylmää onkin.
Kiva juttu, käytiin taas koiran kanssa eläinlääkärissä verikorvan takia. Sama korva alkoi pullottaa taas. Sama hoito, kuten aikaisemmillakin kerroilla. Koira on niin intoa piukassa möyriessään lumessa ja korviaan sitten alvariinsa puristelee lumesta.
Hyvää pikkulauanataita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!