maanantai 18. huhtikuuta 2016

Muutama ajatus puutarhamessuilta


Vähän oli puutarhamessut pettymys. Muutama vuosi sitten Turussa olleet olivat paljon paremmat. Eräs ohi kävellyt mies kommentoi osuvasti vaimolleen, kun kävelivät vaatekojun ohi, "eikös näiden pitänyt olla puutarhamessut". Samaa ajattelin itse, kun eivät olleet ainakaan minun puutarhahommiini sopivia

Iso alue oli myös puutarhakalusteita, ehkä puolet olisi riittänyt. No, joku muu voi olla erimieltä ja saakin olla. Mukaan matkaan lähti kuitenkin jotain, valkoinen pioni ja puutarhahanskoja.


Hauskoja kierrätysvinkkejä, tosin ehkä liian värikästä omaan puutarhaan.


Hyöteisille koti.

Erikoisuuksiakin löytyi yrttimyynnistä. Kolakasviin en ole aikaisemmin muistaakseni törmännyt.
Tyttären kannalta se oli hyvä, äiti ei kierrellyt puutarhapuolta puolta päivää, vaan oltiin aika pian koko messu alue koluttu. Yksi jäi vähän kaihertamaan, meinaan keräily-osastolla oli maatiaiskanoista opetustaulu. Se olisi ollut kiva, en vaan raaskinut maksaa niin paljon kuin myyjä pyysi, eikä suostunut hintaakaan laskemaan.


Tukkasotka pariskunta viihdytti sukelluksillaan meitä.

Lauantai oli Tampereella lämmin ja aurinkoinen päivä. Käytiin vähän Näsijärven rannalla kävelyllä. Jäät eivät sieltä vielä olleet lähteneet. Näin tällä reisulla ensimmäiset västäräkit.

 

2 kommenttia:

  1. Tänä päivänä on varmaan kova kilpailu kaikilla yrittäjillä myydä tavaraansa ja sitten messut rönsyilee vähän sinne kuulumatontakin..Kiva messukierros - kiitos sinulle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän on niukka valokuva anti, mutta en oikein löytänyt uutta ja mielenkiintoista kuvattavaa.

      Poista

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!