maanantai 4. helmikuuta 2013

Rauhoituspiikki peppuun


On taas ollut noita valvottuja öitä tässä muutama. Kisu parka on saanut kahtena peräkkäisenä yönä epileptisenkohtaksen, sekä kyseisten öiden välissä illalla. Ensimmäisenä yönä, taas kerran, koko talo heräsi, kun kissa raapi vimmatusti ja kuului kauhea kolina rappusissa! Mitä ihmettä taas tapahtuu!?? Tytär huutaa paniikissa äitiä "tee jotain, Maminmussukka kuolee!!". Kissa huohotti portailla ja oli omituisessa asennossa raajat levällään, poissaoleva katse silmissään. Kuolaa valui suusta. Sen pyyhin. Ja kissa alkoi virota. Jonkin kohtauksen sai, epilepsiaa epäiltiin.
Illalla näimme mitä tapahtui, kamalaa kouristelua, raapimista, pissasi alleen ja kuolasi. Oli kuin riivaaja olisi iskenyt kissaan! Kovasti epilepsialta vaikutti. Ja sama toistui lievempänä taas seuraavana yönä, tietysti. Nyt on ollut muutaman päivän rauhallista.
Tänään oltiin sitten eläinlääkärillä. Kisu ei totisesti ollut hoitomyönteinen, siksi nyt nukkuukin.. Veri- ja virtsakoe otettiin. Yllättäin löytyi virtsiitti, tai ihmekös tuo, kun käy kerran päivässä asioillaan. Verikoe vastaukset (maksa+munuaisarvot) saadaan keskiviikkona. Leukkareita kyllä oli, eli viittaisko virtsiittiin? Antibioottikuurin (2vk)sai piikkinä. Katsotaan arvot ja mietitään, miten hoidetaan? Pilleri suuhun päivittäin on tämän kissan kanssa kyllä niin työlästä ja vaarallista! Voi, että sentään!
Samalla ostin hevoselle moksidektiinia. Saa siis matokuurin. Pitäisi ottaa matonäytteet. Muutama tuttu oli ne ottanut, eikä ollut matoja(??), kuinkahan moni tuon perusteella antaakaan turhaan matolääkkeitä..jos vastauksiin uskomista on, toisenlaistakin väitettäkin olen lukenut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!