tiistai 22. heinäkuuta 2014

Kässäilyt


Uutaren blogista sain innostuksen käyttää tossuihin Novitan Hanko-puuvillalankaa. Alunperin siitä piti tulla korinpohjatekniikalla virkattu tyynynpäällinen, mutta tähän virkkaukseen meni niin paljon lankaa ettei edes riitänyt. Siispä purin tekeleen ja virkkasin kiinteillä silmukoilla itselleni tossut. Tossut saivat kukkasista vähän piristystä. Tilasin eka kerran netistä, Lankamaailmasta, lankoja itselleni. Yhden bambulangan kohdalla meni väri pieleen, muut puuvillalangat, joita kukkasissa käytin, osuivat oikeiksi. En kovasti nettitilauksesta innostunut, koska haluan nähdä värit livenä, sekä hypistellä niitä.

Pienimmät kukkaset ja lehdet omasta päästä, isot kukat ohjeella.



Sydännappeja oli vielä jäljellä ja seiskaveikkaakin löytyy, tulipa tehdyksi nappilista sukat. Ohje on Novitan sukkalehdistä, hieman muokattuna. Eipä nyt näitä tarvita, kun on todellakin saatu nauttia lämmöstä, mutta taas sekin aika koittaa.



Olen pari kertaa käynyt vähän mustikalla. Jotain todella mukavaa olen todennut, ei ole ollut kiusaksi asti hyttysiä. En muistaa olenko koskaan ollut hiattomalla puserolla mustikassa! Yleensä olen hikoillut tuulipuvun takin kanssa, huppu niin piukalle vedettynä päässä, että juuri ja juuri eteeni olen nähnyt. Ihana kesä ilman hyttysiä, ainakin tähän asti!!

2 kommenttia:

  1. Tulipas niistä nätit - ja kukkakoristeet on sievät!
    Ja nätit on sydännappisukatkin! Malli on kyllä kaunis - olen itsekin tuolla mallilla yhdet sukat jo tehnyt, ja tekisi mieli tehdä vielä toisetkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan hyvästä ideasta! Tuo nappilistan ensimmäinen napinläpi tulee minulle aina vhän yllättäin ja sen paikka vaihtelee, kun en aina jaksa purkaa;)

      Poista

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!