sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Lumisia maisemia
Lähemmäs kevättä mennään, ja lunta tulee oikein taivaan täydeltä. Aamulla oli niin kaunis näky, kun heräsin, että ei ole aikoihin ollut. Melkein kuin pohjoisissa olisi ollut. Sininen aamu.

Kaiken lumen keskellä oli valkoposkinen mustarastas. Epäselvä kuva, koska otin sen ikkunan läpi. Varsin jouluinen tunnelma ulkona on.Isäntä oli metsäretkellään bongannut hirven.Ostin Tori.fi:stä ryijyn. Tori on kuin netissä oleva kirppis, tosin siellä saa tinkattua hintoja;). Värit sopivat niin tähän osaan olohuonetta, tekee lämpimän tunnelman ja mikä erittäin mukavaa, sai huoneen näyttämään korkeammaltakin.

Vähän kevään tuulahduksiakin.Ja illalla lumisade sen kun jatkui, pakko räppästä vielä palavista ulkosähkökynttilöistä kuvia, lumi on kaunista. Pian se varmasti on kyllä loskaa, se taas ei ole kaunista!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tykkään sen luonnollisista väreistä ja kuviokin on kaunis. Mahtaisko joku tietää ryijyn nimeä ja aikakautta?

   Poista
 2. Upea ryijy, niinkuin talvikuvasikin, kaunista teillä siellä! Taitaa tää lähteä esikko-kauppaan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on kaunista, tänäänkin illalla töistä tullessa ihailin taas noita ison omenapuun valoja ja lumesta painuneita oksia! Ryijy taitaa olla Sammaleen kukka, Unto Ivaska, reunus vaan on vähän hailumpi kuin, mitä netistä löysin. Ivaskasta en löytänyt mitään.

   Poista
 3. Onpa nätti ryijy. Minulle tuli mieleen, että meilläkin on jossain aitan hyllyllä pieni, ikivanha ryijy, täytyy käydä katsomassa sen kunto ja ottaa seinälle, jos se on vielä ehjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään siitä aikas paljon. Istun vihreällä vanhalla puusohvalla katsellen ryijyä ja kuvitellen olevani metsässä sammalikossa. Rauhoittavaa! Hae ihmeessä, ryijyt alkavat saada arvoa taas.

   Poista

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!