maanantai 19. tammikuuta 2015

Liemikuutioille oma säilytyspurkki

Piipahdin kauppareissulla perjantaina myös nopeasti kirpparilla. Jotain löysinkin. Hauska Maggin liemikuutioden säilytykseen käyvä peltipurkki, kuparinen astia vaikka kukkaruukun suojaksi, sekä vanha lasinen seinä-/kattolamppu. Ostin sen, koska meillä on ullakoilla samanlaiset ja toisesta olen lasikupun rikkonut, jotain raivatessani parempaan järjestykseen.Se oli hyvä ja tarpeellinenkin ostos. Ostokset maksoivat yhteensä 5,5e, eli edullisia olivat.

Ostin myös pari kesäkurpitsansiemen pussia Prismasta, ensimmäiset siemen ostokset tänä vuonna. Viime vuonna oli niin paljon keltaista kesäkurpitsaa, että hieman jo kyllästyin sen makuun. Niitä siemeniä olisi vieläkin, mutta vihreitä piti saada lisää vaihteeksi. Ostin jo syksyllä jonkin verran siemeniä varastoon, kun olivat alennuksella, että monenmoista jo on odottamassa kylvöpuuhia. Eikä kauaakaan, kun niihin taas päästään. Hyvää viikon alkua!

2 kommenttia:

  1. Hauska tuo maggi-purkki, kiva löytö ja kuparikin on niin muotia.. mä muuten olen käyttänyt noita lampun lasisia suojakupuja just alkukyvöissä suojana ruukuille.. toimii niinkin..

    VastaaPoista
  2. Noita kupariastioita olisi ollut lisääkin, mutta kun en malta toisesta päästä vähentää, niin alkaa paikat pursua;) Olen nähnytkin, jossain lehdessä t blogissa kupuja ryytimaassa, että niinkin tosiaan, jos ei alkuperäiskäyttöön tarvii.

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!