lauantai 21. toukokuuta 2016

Ketunleipäpesto



Ketunleipiä löytyy lähimänniköstä paljon. Päätintäpä siis kokeilla niistä tehtyä pestoa. 


Hyvää tuli ja raadille kelpasi varsin hyvin, joku jopa maistoi siinä basilikaa. Patongin päällä sopi ja suolaisille seesaminsiemenkekseille.


Yhden pilttipurkin saa täyteen n 2½dl ketunleipiä, 1dl auringonkukansiemeniä, n. 1dl öljyä niin, että pesto on notkeaa(kaasin suoraa pullosta tunnustellen), pieni ripaus suolaa, ja tehosekottimessa hyvin sekaisin.

 
Tänään olin ihanilla leivonnaisilla pop-up kahvilassa. Kameraa ei ollutkaan nyt matkassa, kun olivat tuttuja, enkä heitä viitsinyt kuvata, kun eivät tästä blogistakaan tiedä. Olisi vaan tullut turhia selityksiä ja kyselyjä.
Tänään sain myös ryytimaan kesäkurpitoja vaille valmiiksi. Huomenna lavoihin vielä papuja niin sitten vaan odotellaan satoa.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!