lauantai 30. heinäkuuta 2016

Elokuu lähestyyMaanantaina onkin sitten jo kesäkuukausista viimeinen eli elokuu. Taas se ns varsinainen kesä on jo ns ehtoopuolella. Koulut alkavat parin viikon päästä ja arkia alkaa taas. Onneksi minulla LOMA! Kyllä sitä jo odotankin!


Kulunut viikko on ollut helteinen. Pakko on ollut jo kaivovedellä kasvimaatakin kastella. Ja omaa kurkkua varsin kitkerällä maistiaisolueella.


Tänään tuossa aikaisemmin hiukan kolisi ja vettäkin tuli, voi olla että tulee lisääkin vielä.
Kasvarissa meloni on kasvanut jo komeasti, kun vaan muistaisin varmaksi, että olivatko minimeloneja, jolloin koko alkaisi olla jota kuinkin maksimissa? Onttoa kuminaa ei vielä kuulu, eli eivät vissiin ole vielä kypsiä.Kaaleistakin on jotain tulossa, kun ovat kasvattaneet uudet lehdit, eikä kaalikoit syöneet ns sydäntä.
Samettiruusut ovat niitä joka vuotisia varmoja lopelioitten kanssa.
Zinnat kukkivat ja yhdessä on "kaksoset". Toinen ns. erilaisuus on neilikkaruusun kaksivärinen kukinto.
Pörriäisiä tykkää olla isotähtiputkessa. Nämä kaverit saivat vettä päälleen.
Pensasmustikat kypsyvät pikkuhiljaa eritahtiin. Marjatuomipihlajaa on jo pakkasessa jokunen litra. Herukat alkavat olla poimintakypsiä, muttei hengenhätä vielä ole niiden kanssa.
Sainpa tässä helteillä yhdet neulotut tossutkin valmiiksi. 
Hyvää viikon vaihdetta!

2 kommenttia:

  1. Upea meloni ja mustikkasato! Meillä kaalikoi tuhosi parsakaalit kokonaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aino ja Alvar ovat jo aika monta vuotta vanhat, että satoakin jo pitää tulla. North Bluesta ei vielä tullut mitään ja on toista vuotta vanha. Muutama kukinto oli, jotka kuivuivat. Innoittavaa, kun melonit senkun kasvavat:)

      Poista

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!