maanantai 26. marraskuuta 2012

Torttutaikina


Torttutaikinasta saa nopeasti glögin kanssa tarjottavaa.
Monen vuoden kestosuosikkini ovat olleet homejuustoneliöt.
Nyt niitä taas tein viikonlopun hyvälliseksi.
Eli uunipellille teen yleensä viidestä taikinalevystä satsin. Nyt kahdesta näitä neliöitä ja lopuista torttuja. Luulin, että jääkaapissa olisi ollut paistonkestävää omenahilloa, mutta se olikin mansikkahilloa. no, haitanneeko tuo.
Eli paistonkestävää omenahilloa, (tässä tapauksessa mansikkahilloa) levitetään torttutaikinalevylle, päälle ripotellaan homejuuston murusia ja mantelirouhetta ja leikataan levy kymmeneen osaan, jolloin ne ovat suupaloja. Paistetaan uunissa 225 asteessa n. 10-15 min.
Olen muistaakseni reseptin ottanut joskus Maku-lehdistä.
Ei hullumpia, mansikkahillokin käy!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!