sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Kerrankin löysin mitä hain


Yleensä aina, kun kirppikselle menee jonkin tietyn asian takia, ei varmasti löydä muuta kuin herätelöytöjä+-ostoja. Mutta kahdella kerralla on lykästänyt. Löysin hyviä vaatteita, ym(mustat kaprifarkut, niitä hain, neule, patalappu, leipäkori, pari kassia, pojalle merkkitakki, hain ja kaprihousut alle 30e) halvalla. Mikä parasta, tänään läksin hakemaan pulsaattoripesukonetta ja löysin! Kone toimii, se tuli jo kirppiksellä testattua! Ja vain 10e. Se on tarkoitettu hevosen loimien pesuun, sillä matonpesupaikalla on nenän nyrpistelijöitä, eikä niitä harjalla kiva ole pestäkkään,ja niistä lähtee karvaa paljon, enkä tykkää painepesurillakaan pestä. Toivottavasti kestää enemmän kuin yhden pesu:)

 
Alla oleva paksu varhokangas on jo aikaisemmilta kirppisreissuilta. Jos vaikka tekis tyynynpäällisiä vuonna Ö
 
 
Tässä pulsaattorini
 
 
Oikea Rosenlew
 
 
 Mankelikin pyörii, loimiin se ei kylläkään käy, kun on solkia

 
Vois koittaa virkattuja mattojakin pestä, kun niitäkin on vähän hankala harjalla pestä
 

2 kommenttia:

  1. Hih, nyt sinulla on pesukone loimien pesuun! Tarviskohan minunkin lähteä metsästämään sellaista kirpparilta... Kierrätyskeskuksesta kävin jo hakemassa kylpyammeen hevosille juoma-astiaksi, onkin tosi hyvä!
    Rapsutukset Edille, meillä huomenna klinikkareissu Suvin kanssa...

    Anne

    VastaaPoista
  2. Juu niin on:) on tässä viikonloppu ja maanantai vapaata, silloin olis tarkoitus testata miten jurraa! Se vatsako Suvilla reistaa? Voi kauhia täällä ukkostaa ja pitäis lähtee ratsastelee:(

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!