keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Syysväri vanttuut


Taas ovat puikot alkaneet kilistä ja lämmintä valmistuu pikku hiljaan. Lanka hankintoja on hiukan tullut jo pelkästään kudontapiiriä varten tehtyä, sekä tunisialainen virkkuukoukku. Mutta nämä tein extemporee. Ostin alekorista Novitan Kaiku-lankaa ja tein paksut vanttuut. Metallipuikoilla lanka ei oikein sutjakkaasti luistanut, mutta nopsaan paksusta langasta kuitenkin valmista tuli. Vanttuut kaipasivat jotain piristystä. Kirjastosta lainasinkin jo aijemmin virkkauskirjan, Claire Crompton, jossa oli paljon erilaisia kukkia. Niinpä tulin harjoitelleeksi kukkia ja lehtiä. Niin sai yksinkertiainen neulos vähän yksityiskohtia. 
 

Nyt ei ole näin keltaisia lehtiä, vaan ovat ruskeita. Piti siis hakea aikaisemmmilta vuosilta vaahteran lehti kuva.  Vettäkin tuli ihan alas asti tässä jokin päivä sitten ja viime yönä oli ekat miinus asteet! Nyt on pakkanen nipistänyt daalian, joten sen maasta kaivaminen on ajankohtaista.
Hyvää loppu viikkoa kaikille ihanille lukijoille ja piipahtajille!:) Kommentoikaa, esim. karkkipaperipusseja on katsottu reilusti yli tuhat kertaa,samoin kanttarellipiirakkaa, varmasti niistä jotain mieltä olette;) Kommentit ilahduttavat!

2 kommenttia:

  1. Kivat iloiset syysvanttuut ja somat yksityiskohdat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itse vanttuut oli niin simppelit, että yksityikohtia oli suorastaan pakko keksiä.

      Poista

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!