tiistai 3. syyskuuta 2013

Iltaklipsilaukku


Sain kuin sainkin valmiiksi työkaverin ja hänen miehensä 120-vuotissynttäreille tämän valmiiksi.

 
Klipsejä käytetty 392 kpl

 
Reunat, pohja ja sivut on tehty erikseen ja yhdistetty piilosilmukoinKehujakin sain, ja itseasiassa tilauksen, mutta en luvannut mitään..hyvä kun itselle sain tehtyä. Aika ei kertakaikkiaan kaikkeen haluamaan riitä. Enkä halua stressiä käsitöistä, niistä pitää saada nauttia.
Töissä on ihan riittävän stressaavaa, joten omat harrastukset täytyy olla sitä helpottavaa ja vastapainoa työlle!
Kansalaisopiston kurssit olivat jaossa, osa meni sivu suun ja kahteen ilmoittauduin. Värttinällä keräämistä pääsen kokeilemaan ja erilaisia virkkaustekniikoita. Siinä onkin jo ihan riittävästi syksyksi menoa kaiken muun lisäksi. Hevonenkin aloitti ns tallikauden eli kesälomat senkin kohdalta ohi. Pimeää on jo nyt kello 21, hitsi, kun tuo aika menee niin nopeasti ettei perässä tahdo enää pysyä. Töissäkin suunniteltiin tänään joululomia. Mutta jee, jouluna mennään jo taas uutta kevättä kohti!!

 
Loimesta on ollut hyötyä, nyt se on pois, mutta olisi pistiäisten takia vieläkin tarpeen, mutta pukeminen on vaivalloista. Olipa hevoseni tumma, kun aurinko ei ollut virtyttänyt.

 
Tyyne oli välillä melkein selällään makuulla??

 
Luulin jo Tyynen saaneen jonkin halvauksen, kun ihan hassusti makaili, mutta koiran tullessa paikalle pomppasi vauhdilla ylös. Taisi vaan nauttia auringosta.

 
Venyttelyä kanan tapaan

 
Rikkinäinen pärekorikin käy munimiseen. Kaikki kauniisti laittamani heinät potkittu uuteen järjestykseen.

 
Hevos-,kana- ja kissaterapiaa

2 kommenttia:

  1. Hieno iltalaukun olet klipseistä tehnyt! Itselläni klipsit odottavat vielä purkissa sikin sokin uuteen muotoon pääsemistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Vähän isomman haluaisin vielä tehdä, mutta tämä on juuri sopivan kokoinen iltalaukuksi. Sellaiselle vaan itselläni ei ihan kauheasti ole käyttöä, mutta olkoot vaikka iso lompakko välillä.

      Poista

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!