perjantai 1. marraskuuta 2013

Tuunattu poro-juustokeitto


En raaskinut ostaa savuporoviipaleita, joten ostin kylmäsavustettua hevosta. Siitäpä sitten sain aikaiseksi erittäin maistuvaa ja samettista savuhevosjuustokeittoa


Alkuperäinen ohje on täältä , jota vähän muuntelin. Ensinnäkin poron sijaan hevosta ja pikkasen isompi annos:

2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
1½ rkl öljyä
100g kylmäsavuhevosviipaleita
n 5 rkl vehnäjauhoja
n 1 l lihalientä
250g sulatejuustoa(poro)
2 dl kermaa
1½ parmesaaniraastetta
ripaus rouhittua mustapippuria

Pinnallalle ripaus kuivattua kirveliä

Itse valmistus löytyy linkin takaa. Oli todella hyvää kaikkien mielestä. 
Täytyy myöntää, etten ihan ennen ruokailua tohtinut sanoa nuorisolle, että kyseessä oli hevosta. Meillä hevosen lihan syönti on toisinaan varsin tunteikasta, kuten ehkä arvata saattaakin.

Hyvää Pyhäinpäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!