tiistai 10. kesäkuuta 2014

Puutarhavierailu

Puutarhayhdistyksen puutarhavierailupäivä oli sunnuntaina. Olikin kaunis piha ja paljon erilaisia kukkia, suuria kukkamaita. Komeita puita mm kultasade n 20 vuotias.

 Tällaisen taimen ostin, sanottiin sen olevan variksenkello, googlesta en tuon näköistä löytänyt, mikäköhän on?? Nokkosmaiset lehdet kiehtoivat.

 Piippuköynöksen vielä avautumaton kukka Mooseksenpalavapensas, tästä jopa kinasin, ettei ole, olin väärässä, omani on vaan niin eri näköinen.Omassani on kovemmat ja suuremmat lehdit ja muutenkin puumaisempi. Olen saanut tämän anopiltani ja se on yli 20 vuotta vanha puska.

 Se ei kasvat noi isoa lehdistöäkään. Varsi on myös vähän karvainen.

 Aivan ihania akileijoja.

Aivan ihana keinu!


Pihan omistaja myi euron hintaan taimia, voi sitä kuhinaa purkkien ympärillä:) Itsekin ostin muutaman ja nyt ne raukat odottavat, että rouva tekisi niille kasvupaikan, joka on vasta suunnitteluasteella ja huonolla sellaisellakin. En tiedä missä olisi hyvä paikka,(paikan tarvitsijoita on monta!) vai laajennanko vanhaa, joka muutenkin pitäisi uudistaa innostuneen mintun takia.Puutarhavierailut ovat kyllä niin antoisia!

Tässä taimet, kylmänkukka, tumma pikkusydän,"nokkonen", äidiltä sain jotain syötävää, punalehtistä. Senkään nimeä en nyt muista..
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!