lauantai 10. tammikuuta 2015

Testaamisia

 Olen nyt tehnyt bloggarien reseptejä käyttäen muutamia ruokia. Ja kaikki kolme kannattaa tehdä toisenkin kerran. Ensin tein Katjan reseptin mukaan jauheliha-tortillavuuan. Se on helppo ja nopea työpäivän jälkeinen ruoka. On todellakin hyvä vaihtoehto lasagnelle. Maistui oikein hyvin kaikille.

Murdock teki tortilloista hieman tummia, onneksi sarja jäi tauolle(toivottavasti tauolle)


Loppiaisena tarjosin kahvivieraille mm luumu-rahkakakun ja karpalokastikkeen lisäksi Perus digestivepohja, jossa kaneli mausteena, maitorahkaan luumumarmeladia,sokeria, kermavaahtoa ja liivatetta.

 Sain lahjaksi 100%, lisäaineetonta, karpalomehua, josta hyytelösokerin  ja hienosokeri kanssa tein kastikkeen kakulle, satuin ostamaan uuden vuoden vaihteeksi saman valmistajan omenasiideriä.
 
Marjan tomaatti-vuohenjuustopiirakkaa. Tykkäsin todella paljon itse piirakasta, joidenkin mielestä vuohenjuusto ei maistunut hyvälle. Onhan se aika voimakas juusto, mutta omasta mielestäni se ei mitenkään hallitsevasti piirakassa maistunut.

Piirakka valmistui juuri sopivasti pöytään, joten tämä jäi jäljelle kuvausta varten.

Ja loppiaisen jälkeen vielä valmistin Katjan omenaista possupataa. Padassa tuli ihanasti juureksia ja yrttejä, jotka vielä kaikki olivat kaupassa kotimaisia. Voi olla, että juureksia tuli hieman ohjetta enemmän, mutta mukava annos tuli, jota riitti seuraavaksikin päiväksi.
Mikään ei ollut monimutkainen tai -vaiheinen valmistaa. Tortillavuoassa laitoin chilin tilalle paprikan, syystä, että unohdin chilin ja paprikaa oli kotona, onneksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!