sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Kesäkukkia ja vähän muutakin

Marttojen kanssa käytiin tutustumassa Vuorelan puutarhaan Vasaraisilla. Ostin vain kesäkukkia, kun muutenkin on perennoja, pensaita ja puita odottamassa purkeissa paikkaansa. Istutin pelargonit ja vaaleanpunaisen marketan, pikkupetuniat sekä itsekasvatetut lobeliat(sini- ja riippa-)ruukkuihinsa, samettiruusut ja tsinnat saavat vielä odottaa lämpimimpiä ilmoja kasvarissa. Tarpeeksi on vaivaa noistakin purkeista, kun en ole uskaltanut yöksi ulos jättää, paleltuvat vielä.

 Raku-kissa makoilee penkillä


Kasvari on lievästi sanoen täynnä


Perennojakin kukkii jo jonkin verran.
Luumupuu kukkii ja eilen onneksi näin pörriäisiäkin liikkeellä, muina päivänä on hyvin heikosti ollut hyöneisiä liikkeellä.
Omenapuu alkaa nyt kukkia, viime vuonna jo pudotti terälehtiään näihin aikoihin.
Isäntä hitsasi vielä hevosenkenkiä ja sai aikaiseksi pienen kukkatelineen.
Lehtikaalit laitoin lavakauluslaatikoihin, olisi jo aikaisemminkin voinut laittaa, kun ovat kylmän kestäviä. Harson pingoitin laatikon päälle, jottei heti ötökät pääsisi reikäkuvioitaan askaroimaan.Eilen oli valmistujaisjuhlia ja onneksi kaunis päivä. Meidän nuorimmainenkin sai päätökseen peruskoulunsa. Isoja ovat siis jo lapset, parempi kun ei muistele paljonko on aikaa omista vastaavista, tulee vanha olo.

 

2 kommenttia:

  1. Kauniita kesäkukkia ja huisin hieno kukkateline! Ihanaa alkavaa kesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, hevosenkenkä kukka:) Hyvää kesää sinullekin! Kyllä ne lämpimätkin ilmat meitä vielä hellivät.

      Poista

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!