keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Aina ei voi onnistuaOlen yrittänyt aina jotain itselleni uutta saada kasvimaalle tai muuten puutrhaan. Se vaan on niin, ettei ne uudet oikein aina tahdo onnistua, kuten nyt kävi:
Joku penteleen ötökkä oli syönyt kaikki, myös retiisin kimpussa näin tänään, jotain pieniä koppiaisia
Laiton muutama päivä sitten kesäkurpitsat maahan wc-paperirullineen, todennäköisesti oli myös jotain muuta kurpitsaa, ei muista, kun ei tullut simpura vieköön merkatuksi..


Betonihommiakin vähän tein, eli yhden ison raparperin lehdin. Saas nähdä pysyykö ehjänä. Rautalankaa en laittanut tukemaan.Olen työn kääntänyt toisin päin(lehti alle ja betoni päälle)jotta kuivaisi autotallissa nopeammin. Lehti painaa monta kiloa (yli 10kg ainakin). Sijoitus paikka on vielä avoin, mutta ajatusta on.

 
 Puutarhassa alkaa kukkia verikurjen polvi,
päivälilja, matalat iirikset. Vauhdissa ovat villit lubiinit

 
 
 
 

 
ja akileijat.
 
 
 
Pihaan itsekseen tullut liekö angervo
 
 
 
Joskus joku kasvi sentään ilahduttaakin. Sain kolme vuotta sitten työkaverilta pienen karhunvatukkapuskan oksan. Se kituutteli, mutta pysyi kukkapurkissa ensimmäisen vuoden hengissä, talven ryytimaassa. Viime heinäkuussa istutin vanhaan täyttömaa kasaan sen. Nyt se on kasvanut monin kertaiseksi ja nuppuja on tosi monta. Olen ikionnellinen, jos kaikkiin tulee marja!
 
 
 
 

 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!