maanantai 10. kesäkuuta 2013

Synttäri suma


Viikonloppuna vietettiin synttäreitä. Äidin esikoinen täytti 18 vuotta. Tytär piti synttäribileet kotona ja vanhukset pikkuveli mukaan luettuna "ajettiin" anopin mökille. Synttärit meni hyvässä säässä rauhallisen asiallisesti:)
Itse lähdin serkun lasten synttäreille Helsinkiin lauantai aamulla. Pääsin näin loman kynnyksellä kotipihaa kauemmaksikin;) Siellä vietettiin triplasynttäreitä. Sain nauttia hyvästä grilliruuasta ja nam suklaakakkuja!Oli prinsessakakkua ja Salama-kakkua! Oli nähty kyllä vaivaa!


 
 


Yksivuotiskakku oli myös suklaata, eikä jäänyt arvailujen varaan, pitikö sankari suklaasta!Serkun pihassa oli todella jättikuunlilja. En ole ennen moista jättiä nähnyt!


 
 

 
Ranteessa on juuri kirppikseltä ostettu koru, pussissa 2 rannekorua 1e


Mökille tulin myöhään lauantai illalla. Nukuin huonosti, koirakin ramppasi koko yön. Seinäkello ilmoitti ajan kulun puolen tunnin välein. Siksipä sain nauttia terassilla aamukahvin aamuauringon lämmittävässä paisteessa koira seurana. Linnut vain pitivät ääntä.

 
Terassipöydän pelakuu
 
 
Mökillä kukkii perennat

 
Yritetty ikuistaa aamu auringonsäteet
 

 

 
Vanha saunamökki

 
Maitokärryjen uusi elämä

 

 

 
Varoitusviiri paikallaan

 
Ei ole hyyskä, vaikka siltä näyttääkin
 


Lähdin koiran kanssa kävelyllenkille. Näin tien vieressä mm kissankäpäliä, ruskettuneet katjat.

 Meinasin mennä yhtä pikkutietä pitkin, mutta juuri talon jälkeen oli koiratarha ja siellä vimmastuivat koirat. Jestas!! Kauheaa haukunta ja ulvontaa kolmen koiran suusta! Tein äkkikäännöksen pois. Talosta tuli emäntä ulos, varmaan hädissään, "mikä siäl ny o, mitä te haukut??!!" Ups, taisin herättää lähitienoon sunnuntai aamuna seitsemän jälkeen...
Mökin ulkohyyskän oven eteen oli harmaasieppo tehnyt näppärään paikkaan pesän!

 

 
Lintu pesässä
 
 
Pikkasen hankala kuvata, kun on pykmi;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!