lauantai 15. joulukuuta 2018

Vuosi 2018 lopuillaan

Niin se vuosi taas meni. Onhan sitä kylvösten jälkeen jotain tapahtunutkin. Kännykkä on valitettavasti syönyt kameralla kuvaamista ja instaan on tullut laitettua kuvia, kun käy niin näppärästi, joten tänne ei nyt ihan parhaita kuvia löydy..
Maissi oli viljelykokeilussa varsisellerin ja papujen kanssa. Maissin viljelijää minusta ei tule, mutta viljely mahdollista on ilman kasvaria täällä Satakunnassa. Varsiselleriin tykästyin kovasti, kasvoi hyvin, eikä piittaa pienistä pakkasistakaan, satoa sai myöhään syksyllä vielä. Mielenkiintoisen makuinen yrtti/kukka on myös rohtosamettiruusu, meksikolainen rakuuna. Köynöstävät pavut ovat myös varmasti ensi vuonna kasvamassa. Nam, hyviä!Kasvarissa tuli hyvin tomattia, eniten erilaisia kirsikkatomaatteja. Ensimmäisen kerran Zilgakin antoi satoa. Kasvarissa yritin kasvit pitää hengissä, muuten olikin ihan hirveää, kun oli niin kuiva kesä. Pihakaivokin kuivui ensimmäisen kerran.


Kangaspuilla kutomisen olen myös aloittanut nyt syksyllä. Sepä vasta mukavaa on.
Apelasta tais tulla Kyöstilä, sillä ApeII lenteli vapaille laitumille ja tuli uusi nuori mies nimeltään Kyösti ja pari uutta neitiä.

Nyt huomenna vietetään kolmatta adventtia ja vuosi 2019 alkaa nopeammin kuin arvaattekaan.


Hyvää Joulua Kaikille!

1 kommentti:

 1. Permainan poker pastinya banyak di kalangan remaja hingga dewasa yang sangat menggemari permainan poker, apalagi dalam 1 id game ada banyak permainan kartunya silahkan kunjungi situs kami untuk merasakan kenyamanan dalam bermain.

  buat akun poker online

  akun poker online uang asli


  idn poker.apk versi 2.1.0.1

  download apk poker99

  aplikasi mobile poker.apk


  deposit poker pakai pulsa

  idn poker online

  deposit poker via ovo

  deposit poker via pulsa telkomsel

  deposit poker via pulsa xl

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!