sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Pikku pakkastaVuosi on taas vaihtunut, ilmassa on pikku pakkasta, siis vähän yli kymmentä astetta, eikä lunta(jos ei tänään tule). Viime vuosi oli huomattavasti parempi vuosi kuin edellinen v 2014, toivotaan, että tämäkin vuosi olisi ilman suurempia mullistuksia ja suruja, siis itseni ja perheeni kohdalla. Maailmasta ei voi saamaa sanoa, toivoa vain voi.. Toivotan hyvää vuotta 2016 kaikille lukijoille ja vierailijoille!! No se siitä ja mukaviin käsityö juttuihin.


Virkkasin jo marttojen joulumyyjäisiin tällaisia valesukan varsia, saapasresoreita, boots cuffs. Nehän ovat oikeastaan vain koristeita, mutta kyllä ne hiukan sääriä lämmittävätkin. Itsellenikin tein yhdet.
Ohje on ainakin helppo, pelkkiä pylväitä oman säären ympärysmitan mukaan. Virkkasin resorit kuvien perusteella ja oman sääreni koon perusteella, joten muutaman kerran jouduin työni purkamaan, että sopivat tulivat.


Tilasin netin kautta( kädentaitomessujen jälkeen, kun en sieltä mitään silmiini saanut) erilaisia nappeja. Tässä yhdet, jotka laitin pitkävartisten sukkien varteen.


Nyt juuri on sellaiset pakkaset, että voi hyvin pitää kengissä kunnon villasukkia,


tosin villasukkia voi pitää kesälläkin;) Toivotaan , että mm juhannusta tänä vuonna voisi viettää ilman villasukkia.

6 kommenttia:

 1. Tosi hyvä idea nuo virkatut saapasresorit. Somistavat kyllä nätisti. Pitäisiköhän tehdä ;) Toivotan yös sulle kaikin puolin onnistuvaa alkanutta vuotta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kivasti piristävät talvisaapikkaita. Näiden virkkailu ei onneksi ole suuri töinen.

   Poista
 2. Saapasresorit tuo ilmettä tosi kivasti, näppärä idea, antavat viimeistellyn ilmeen arkiseenkin asuun!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin saa suht tummaan talvipukeutumiseen kivan yksityiskohdan.

   Poista
 3. Just tollasia saapasresoreita mietin yks päivä et sopis saapikkaisiini.
  Mut mun tarttis ne kutoa kun en oikeen oo virkkaaja kun kädet kipeytyy siinä niin nopeesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein puikoillakin yhdet. Tekee vain kuin säärystimet, mutta säärtä myötäilevämpänä ja lyhyempänä, että puikot vaan heilumaan:)

   Poista

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!