sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Ensimmäinen amigurumi


Todella hauskaa ja näppärää tehdä amigurumi. Monta ohjetta ja mallia olen katsellut, mutta mihin niitä käyttäisin?? Nyt löytyi jouluun sopiva, ja jouluna kertyy kaikkia pientä kivaa sinne sun tänne. Eli virkkasin poron, ohje on 101 Ideaa-lehdistä 4/12. Helppo virkata ja kokoamisessa oli haasteellisinta saada palat jotakuinkin peilikuvamaisesti molemmin puolin, ettei korvatkin ole eritasolla jne.
Lankana käytin Novitan 7 veljestä, koska niitä varastosta löytyi helposti. Sieraimet ja suu on Nalle lankaa. Silmät tein vaan langalla. Vanua täyttöön, jota löytyi jostain tyynyntekojämistä juuri riittävästi. Kulkusia ostin kesällä kirppikseltä 4 kpl, tarkoituksena tehdä hevosen ajovaljaisiin kulkusnauha jouluajelulle.


 
 
 
 
 
Vieressä viime vuonna tehty joulupallo omalla kuviolla.
 
Katselin ympärilleni ja huomasin, että ns. joulua on meillä ympäri vuoden!! Eli siellä sun täällä. Onko kellään muulla "sisustaminen" yhtä pysyvää;-), minkäs sille voi, että aika menee niin nopeasti, ettei jaksa ja ehdi joka päivä koristeita ym vaihtaa. Joulukuusi kyllä lähtee ulos jo heti Uuden Vuoden jälkeen, ettei sentään se ole olohuoneen nurkassa ruotona enää:D, eikä jouluverhojakaan kesällä ole. 
 


 
Joulunpunainen mehiläisvahakynttilä joulumansetilla
 
 
Paperinarusta itse tehty pallo, jossa kynttilät (en tiennyt missä säilytän, joten roikkui ikkunassa koko vuoden! Valot eivät tietystikään ole olleet päällä, vieläkään)
 
 
Joululahjaksi saatu keramiikkaenkeli
 
 
Puusohvalla punaisia (kissan karvaisia) tyynyjä (ruudulliset kirppislöytö)
 
 
Malliksi ostetut sydämet
 
 
Muurin "hyllyllä" oleva lyhty
 
 
Monta vuotta sitten saatu joulumuori, jossa sisus varpuja (seinällä eteisessä)
 
 
Taas malliksi ostettu lintu (kesäkirppikseltä torilta)
 
 
Nyt laitoin kynttilät paperinarukransiini, jonka tein viime vuonna. Otin ruusukoristeet pois. Tässä oli valot nyt pyhäinpäivänä päällä. On eteisessä valoa antamassa, liitutaulun tilalla. 
 
 
 


 


 
  
 
 
 

 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!