torstai 25. helmikuuta 2016

Maidoton pannukakku





Kokeilin uteliaisuuttani mantelimaitoa pannukakun teossa. Jauhot sekoittuvat siihen huonommin kuin maitoon mielestäni. Pannukakku ei tahtonut ruskistua kauniiksi. Lämpimänä se maistui anemiselle, kuin olisi pelkkää vettä ja jauhoja puoli raakana.


Päivän jääkaapissa olleena maku oli parantunut ja koostumus kiinteytynyt. Voisin sanoa, että oli jo syötävää. Itse mantelijuoma oli neutraalin makuista, ei voimakas makuista eli juotavaa.
Itse pannukakun tein ohjeella 1litra nestettä, 4 kananmunaa ja 4 dl jauhoja, ripaus suolaa ja sokeria. 


Pikkutikka bongattu.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!