Leivän päällä sellaisenaan siivuina ja pipurisuolasekoitetta päälle, sipulin kanssa öljyssä paistettuna lisukkeena/leivälle juuston kanssa, leivitettynä pihviksi, keittona sulatejuuston kera, kastikkeen joukossa, cuscusin kanssa, hillona lettujen kanssa, erilaisia kakkuja...
200g kurpitsaa
150g leivontamargariinia
3 kananmunaa
2½ dl sokeria
3½ dl vehnäjauhoja
1½ tl kanelia
1tl kardemummaa
1 tl inkivääriä
1 tl leivinjauhetta
½ tl soodaa
Kuorrute:
250 g rahkaa
250 g maustamat. tuorejuustoa
1½ dl tomusokeria
1-2 rkl sitruunamehua
2tl sitruunan raastettua kuorta(1 sitruuna)
1. Raasta kurpitsa hienoksi. Sulata rasva.
2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
3. Sekoita kuivat aineet joukkoon ja
sulatettu rasva kurpitsan kanssa vuorotel-
len. Vältä turhaa sekoitusta.
4. Kaada voideltuun piirakkavuokaan ja
200 asteiseen uuniin n 20-30 minuutiksi.
Sekoita kaikkia kuorrutteen aineet keskenään ja kaada jäähtyneen piirakan päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!