sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Avokadojogurttijäätelö


On sen verran erikoinen yhdistelmä, että piti kokeilla. Tein pienen satsin, ettei tarvitse yksin syödä, jos ei oikein onnistukaan. 
Yksi avokado, turkkilaista jogurttia, kermaa, vaniljauutetta, sitruunanmehua, ripaus suolaa, nämä kaikki sekoitin blenderillä.Annosmaljoihin laittaessani seosta maistelin, avokado maistui hiukan ja sitruuna eniten, joten sitä tais tulla liikaa(n ½rkl), kun oman pääni mukaan näitä vaan sekoittelin, määrät mutulla. Maku oli raikas, tarvitsi makeutta lisäkseen. Väri oli hailakan vihreä, joten avokadoa voi laitta enemmän, jotta väriä ja makua enemmän(kuvissa vihertävyyttä ei näy yhtään). Pakkasessa n pari tuntia, välillä vähän sekoitin. Sen verran hyvää kuitenkin makean ruusunmarjahilloni ja mantelirouhekrokantien kanssa oli, että uudelleen teen.


Tänä viikonloppuna on kansalaisopiston näyttely, jonne menen myös tänään valvojaksi ja tietysti katsomaan muidenkin töitä. Eilen haettiin uuteen kanatarhaan puutavaraa. Kylvin myös vähän kukkasia, mm sinivaleunikkoa. Saas nähdä itääkö edes. Perinteiset lopelia ja samettiruusut ovat mullassa, lopelia jo hyvästi alullakin. Isotähtiputken kylvöpurkki on jääkaapissa, onneksi kukaan ei ole sitä vielä huomannut..
Mukavaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!