maanantai 4. elokuuta 2014

Elokuun 30 asteiset helteet


Nyt ei ole pahan kohtuutta! Kun lähdin töistä auton mittari näytti matkalla 33 astetta ja kotona pojan huoneen mittari 31,8 astetta. Ja huone on varjon puolella lähes koko päivän. Meikäläisellä, kun oli kesäloma sai olla villasukat jalassa, että tarkeni, nyt ei niin paljon vaatetta pois saakaan, että viilenisi! Ja tätä on luvattu jatkuvan vielä, en kyllä jaksa tehdä yhtään mitään, ihan veltostuu. Mutta pakko on jotain tehdä, mm mustaherukat on noukittu ja mehut kuumuudesta huolimatta keitetty. Kun aamulla sentään oli tässä hiukan viileämpi, niin jaksoi. Toiset nukkui, kun minä olin koiran kanssa marjapuskissa.
Autotalissa on inan viileämpää kuin ulkona. Siellä maalasin rottinkituolin, väli paikkoja jäi, kun käytin sutia, mutta jääkööt.Omenia tulee taas todella paljon

 Koiralle maistuu karviaisetKanatkaan eivät sentään ole saaneet lämpöhalvausta. Kukko kyllä löyhytteli tänään siipiään sen verran useasti, että tais kainalot hiota pahemman kerran.
Jäipä vallan kertomasta, että viime launataina läkähdytin itseni ja varsinkin sisätiloissa tietokonepelien parissa pääasiassa olleen poikani. Oltiin nuorison kanssa Porin kuninkuusraveissa. En oikein päässyt iloiseen tunnelmaan. Väkisin aina joku hevonen tavoillaan, piirteillään,pöllöilyllään toi edesmenneen hevoseni mieliin. Ikävä tuli taas..Mutta tuli koetuksi kunkkarit. Kuvia ei tullut otetuksi, koska en jaksanut järkkäriä mukaani vaivoikseni ottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!