sunnuntai 24. elokuuta 2014

Vähän isommalle tytölle


Kyllä vielä sen isonkin tytön kassin klipsuista teen! Jos vaan löytäisin isomman kukkaronkehyksen, netistä varmaan löytyisi. Nyt koko oli 15cm ja klipsuja 398kpl. Tämä liimattava sekä puristettava kukkaronkehys on haasteellisempi kuin ommeltava, ainakin luulen niin. Toivottavasti liimaukseni ja puristukset ovat riittävät, ettei joku kaunis kerta ole olalla roikkumassa pelkät kehykset.

Näin työkaverillani isommilla ommeltavilla kehyksillä olevan isomman kassin. Siinnä oli ommeltu ompelulangalla kehys kiinni ja se olikin reunoistaan purkaantunut aika pian käytön alussa, eli paremmalla langalla pitäisi ommella.
Tekniikkana minulla oli sama kuin pikkutytön pussukassakin, joka siis klipsukirjasta otettu. Muuten kokeilemalla sain kehyksiin sopivaa virkkausta. Samoin vuoripussi on noin kokoa. Kaavat otin valmiin pussukan mukaan ja hieman lisää saumavaroiksi ja pussin pyöreys huomioiden. Vähän siitä taisi tulla liian iso, muttei sitä huomaa päällepäin. Lankana klipsivirkkaukseen käytin Dropsin Safrania, mukava lanka virkata ja tuntuu pehmeälle, mutta vahvalle.
Kehyksessä ei ollut valmiina ketjua, joten sen hankin erikseen.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!