tiistai 12. toukokuuta 2015

Narsissien aikaa


Narsissit kukkivat nyt vähän siellä sun täällä, osaa saa odottakin vielä jonkin aikaa. Tulppaaneistakin hiukan kuultaa punoitus. Kevätvuohenjuuri kukkii ja erilaiset esikot.

Isäntä teki äitienpäivälahjaksi oman hevoseni kengistä penkin. Tykkään. Voin istuskella siinä katsellen pihaani,(melkein punaisen maton paikka ;) ja muistella heppaani tai laittaa kukkaruukkuja. Ikävä on vieläkin suokkiani, kun muistelee.. Lavakauluslaatikko kasvoi yhdellä kauluksella, kun se kiehtoi liikaa kissaa ja koiraa..pakko laittaa päälle suojaa, ettei retiisi- ja salaattirivit ole ihan sekaisin. Olihan siellä kuohkeassa mullassa helppo käydä asioilla. Himpskatti!Poika oli tehnyt jo aikaisemmin minulle koulussa kukkalaatikon, se onkin vallan komea. Laastipalju on siinä nyt vain säilössä, mahtuu kyllä ihan kunnolla laatikkoon. Hintakaaresta ostin vielä kasvariin kolme laastipaljua tomaateille.
Tänään leikattiin nurmikko ensimmäisen kerran, huomiseksi on luvattu vissiin sadetta taas.

2 kommenttia:

  1. Penkki on vallan mainio - iahan ja persoonallinen - punaista mattoa vaan!! Narsissien kauneus lumoaa näin alkukesästä..

    VastaaPoista
  2. Kiitos:) Alkukesä on kaunista ja mielenkiintoista, kun kaikkea uutta saa vielä odotella. Ja sateen jälkeinen tuoksu kevätaamuna on jotain aivan ihanaa, mustarastaan vielä laulellessa.

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!