sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Simat ja munkit




Sima on pullotettu ja "kypsyy" jääkaapissa lasipulloissa. Tein 4 litran annoksen inkiväärisimaa. Osan sokerista korvasin hunajalla, eli ei ihan perussimaa.


Sitten kokeilin pikamunkkeihin banaania. Olen aikaisemmin tehnyt tällä reseptillä
pikamunkkeja, nyt lisäsin ohjeeseen yhden muussatun banaanin ja sitruunan sijasta käytin limeä. Kehuja saivat kotiväeltä. 


Itselläni on paha tapa syödä munkkeja heti kuumina aivan liikaa, (siis hiivalla kohottettu taikina)näitä en pystynyt syömään kuin yhden, kun olin jo ähkyllä. Eivät varsinaisesti kovin makeita ole, mutta täyttäviä. Aina parempi...
Pakoin sateli lunta! Lisää huomen aamulla? Ajelkaahan varovasti!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!