perjantai 19. elokuuta 2016

BetonikurpitsatTein pitkästä aikaa betoniaskarteluja. Katselin joskus aikoja sitten pinterestistä betoniaskarteluja ja kurpitsat jäivät mieleen. Eikun kuivabetonisäkkien ostoon ja tuumasta toimeen. Ostin tällä kertaa hienompaa betonia kuin aikaisemmin, eli S30. Sopivampaa pienempiin töihin.
Polvisukkia, narua, kumihanskoja, ämpäri ja vettä, siinä loput tarvikkeet.
Ja lopputuloksen näettekin kuvista.
Alemmasta kädestä meni kaksi sormea poikki.

Voi itkujen itku, nyt nämä ällötykset ovat tulleet puutarhaani peremmällekin. Marjapuskista ja kukkamaasta niitä on jo löytynyt, pieniä ovat kooltaa, että millaisia ja kuinka hirveästi, niitä onkaan ensi vuonna! Lintujakaan ei nyt enää ole, varsinkaan rastaita, näkynyt, että söisivät edes osan pois.

2 kommenttia:

 1. Onpas komiat kurpitsat, kaunis pinta.. ihanat.. Meillä on riesana etanat, joka päivä joudun niiä listimään ja silti niitä jostain aina kömpii lisää, vaikka kuinka yritän pitää pihaa siistinä.. inhottava riesa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)
   Pelkään, että todellakin täälläkin vielä rieana tulevat olemaan. Kunpa joku keksisi tehokkaan myrkyn noille yökötyksille, siis sellaisen luonnonmukaisen. Kanat kyllä söisivät, mutten jostain syystä uskalla päästää niitä pois tarhastaan..

   Poista

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!