torstai 23. helmikuuta 2017
Herkkua vaahtokarkeista
Tein näitä ihania vaahtokarkkijuustokakkuja tässä muutama päivä sitten. Ai, että oli hyviä! Tällaisen kakunkin voisin tehdä, siis oikein kakkuvuokaan.
Seuraavaksi yritän hakea yksivärisiä vaahtokarkkeja, jotta väri olisi iloisempi, mutta tuskin makuun vaikuttaa ja hetken sitä katsotaankin.
Vaahtokarkkien sulattaminen mikrossa ja yleensäkin, oli aika suttaava, mutta riittävän iso astia ja öljyllä voitelu helpottaa.
Pieni pilttipurkki on riittävä annos, isommassa on jo liikaa makeaa, ainakin minusta.
Otin kuvan kauravispipurkistakin, mutta se vaan katosi koneelta mystisesti, valokuvaohjelma jotenkin tökki, eli ilmeisesti, kun poisti jotain muuta kuvaa sekin poistui..
Ja tärkein: ohjeen löysin blogista Vaniljaviettelys
Olen myös kokeillut tätä joidenkin niin kehumaa salted karamel cheesecake, jopa lakritsi-tuorejuustosta. Mutta henkilökohtaisesti en siihen niin ihastunut ollut. Jos jotain kiinnostaa ohjeen otin täältä
Mutta, kun noita munia sylki lähemmäs 30 viikossa, jotain oli tehtävä...nyt Toffeliina onkin lakannut munimasta, miksi??, ja vaan on kopissa hautomassa, vaikkei munia alla. Pitää paikkansa, että orpigton on "hautomakone":D Kevättä odotellessa, josko tulisi pikkutoffeliinoja..
Ihanaa on lunta!! Tykkään! Kaunista! Ja täällä on hiihtolomaviikkokin.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Nam, mitä herkkua olet loihtinut.. niin kaunis tuo pyykkinaru kuva!!!
VastaaPoistaKiitos Tanni kehuista! Herkkua todellakin, suosittelen:)
Poista