perjantai 3. maaliskuuta 2017

Kasvivalon aikaa


Tytär huomautti, että äiti: joku luulee, että viljelet kannabista, kun tuo ufovalo paistaa tielle. No, joo aikaisemmin istukset olikin sisäpihallepäin, mutta nyt Misun takia piti vaihtaa kasvatuspaikkaa ihan toiseen huoneseen. Nyt on vielä niin pimeää, että pakko pitää kasvivaloa.
Olen koulinut latva-artisokat, Vert de Provance ja chilit, Cayenne Long Slim. Molemmat ovat minulle uusia kokeiluja.
Pussillisen artisokkaa kylvin ja kolme tainta tuli n 8:sta siemenestä.. Chilit iti hyvin, laitoin myös itse kuivaamani chilin simeneniä.
Nyt mullassa ovat keltaisen pihvitomaatin siemenet, Yellow stuffer. Ensiviikolla suunnittelin kylväväni tomaatteja lisää. Mihinköhän ne kaikki suunnittelemani kylvöt mahtuvat??Pitää laittaa kuvat uusista kirppisostoistanikin. 
Arabian Fasaani taikinakulho ja Elna-sarjan kahvikuppi asetilla. Alla oleva pellavainen pyyhe tuli samalla kertaa matkaan
Hyvää maaliskuun alkua! 

4 kommenttia:

 1. Kasvivalo olisi kyllä tarpeellinen meilläkin.. hitto mä en ole saanut vielä mitään laitettua kasvamaan, no jos pääsiäisruohon ja kissalle ohraa:D
  Arabiat on upeita löytöjä, kulho varsinkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vielä ehtii kylvää monenlaista, ei kiirutta:)mä yleensä missään tuon rairuohon..
   Tykkään hirveästi tuosta kulhosta.

   Poista
 2. Mä olen tilanpuutten vuoksi luopunut nyt taimien kasvatuksesta. Ostan sit valmiina ne muutamat tomaatintaimet jotka tarviin kasvariin. Hienoa ja mielenkiintoista hommaa se kyl oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mullekin tulee tilasta ongelmaa, kun koulinta alkaa. Sitten helpottaa, kun pystyy viemään harsojen alle kasvariin osan. Mutta jotenkin ne ovat aina mahtuneet ja niiden kasvun seuraaminen vaan antaa niin paljon, että viitsii puuhastella.

   Poista

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!