tiistai 20. elokuuta 2013

Tip Tip


Kävin katsastamassa lähikirppistä pitkästä aikaa ja yllätyin, miten sinne olikin tullut mielenkiintoista tavaraa ja loosien määräkin kasvanut.
Ensimmäisellä kerralla löysin kuin Dropsin puuvillalankaa(11 puuvillalankakerää n 500g 4e),joista jo virkkasinkin tossut. Ja lisää on tulossa.

 
Malli Dropsin


 Sekä toinen ostos oli vanha viljasäkki( 1,5e), se kaipaa kyllä pesua ennen käyttöä. Tarkoitus olisi siitä aikaan saada tyyny/istuinpehmuste ulkokeinuun.
Mutta muutakin mielenkiintoista jäi, jotka sitten pyysin tytärtäni hakemaa, ettei niitä vaan kukaan ehtisi ennen minua ostaa;), taas työt haittasivat harrastuksia. Ja tämä toinen oli Arabian kahvisuodatin, tip tip 2. Katselin sen hintoja netistä, ja siksi sen sitten nopeasti halusinkin, koska hinta oli kohdallaan. Hintaa oli alennettu 40e:sta 30e. Tuon hintaista tavaraa en juurikaan osta, korkeintaa huonekaluja. Kirppisostoni ovat halpoja, tai ainakin pienellä rahalla. Suodatin oli täysin ehjä ja puhdas.Toinen ei ole kotimainen, vaan sisustusliikkeiden tavaraa, keraaminen munakenno(5e). Joka onkin omien kanojeni munia varten ja juuri siksi sen halusin. Hinta oli sen verran korkea, etten sitä eka kerralla myöskään matkaani huolinut, mutta kotona alkoi harmittaa etten ottanut..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!