sunnuntai 18. elokuuta 2013

Makeaa mahan täydeltä


Tänään oli ravintolapäivä, jolloin kuka tahansa saa pykätä päiväksi ns. ravintolan/kahvilan pystyyn. Kahdessa tuli käytyä.
Kasitien varressa, Eurajoella, nokkosplättejä kuusenkerkkäsiirapin kera, juomana mustaherukkamehu 2e. Pöytä oli vanhan kesäkahvilan pihassa ja kaasulla paistettiin lättyjä. Eipä sen kummempia krumeluureja. Lätyt perus hyviä lättyjä.

 

Toinen oli Rauman Kompissa. Komppi on joskus ollut saari. Mielenkiintoisen näköisiä vanhoja 1½ (?)kerroksisia taloja spiraalinmallisen tien varrella.
Kauniita. Itse kahvila oli myös kiva, ulkorakennus tehty baariksi, terassilla sai nauttia kakut kahvin kera. Viihtyisää!Siellä söin erilaisia kakkuja niin paljon kuin maha veti. Täytyy sanoa, että viimeinen lusikallinen maistui jo äitelälle. Siis syystä, että tuli ahmittua liikaa. 8e:lla sai syödä minkä jaksoi. Aivan ihania kakkuja paitsi greippijuustokakku ei minun suuhuni hyvälle maistunut. Suklaakakut sen sijaan kyllä!!


       Tarjottimella oleva mokkakerroskakkupalat oli NAM, en edes muista kaikkien nimiä enää


Kotona tekikin mieli suolaista, lapset olivatkin tuoneet saarituliaisina savustetun siian, maistuipa niin hyvälle!Ihana päivä! Ensi viikkolla lomaa! Nauttikaa vielä lämpimistä päivistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!