sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Suppilovahveroita ja askarteluun puun oksia


Olin tässä loppuviikosta sienimetsällä. Lähdin metsälle oikeastaan miehen ja koiran kaveriksi. Kannatti lähteä, koska nyt löytyi suppilovahveroita, aikaisemmin syksyllä ei, sekä erääseen joulukoristeeseen puunoksa jos toinenkin. Laitoin osan sienistä paistamisen jälkeen pakkaseen ja osasta tehtiin iltpalaleipiä.

 
 
 
Kikhernelevite
 

 
Itse leivottu auringonkukkasiemenleipä

#renkaaksi paloitellut punasipulit ja halkaistut kirsikkatomatit lisäsin  voissa paistettujen sienien joukkoon,paistoin kunnes sipulit kuulsivat, mausteeksi pippuria, suolaa ja basilikaa, vaalealle leivälle Hummusta ja tomaatti-sipuli-sieni seos, sekä päälle vielä kylmäsavukinkkua, mozzarella-juustokin sopi mainiosti


Näpsäkkä jälkkäri, pakkasessa käyneestä banaanista ja mustikoista "jäätelöä". Tehosekoittimeen yksi jäädytetty banaani ja n ½-1dl mustikoita ja vähän maitoa notkistamaan. Minulla tulee yleensä banaanista vatsa kipeäksi, nyt ei tullut, liekö pakastamisella apua?
Eilen olikin illalla varsin kova nälkä ja selkä poikki Tampereen kädentaitomessu-päivän jälkeen. Liikaa oli ihmisiä, ahdasta ja välillä tunkkasen kuumaa. Jotain pientä mukaankin tuli, mm nauhaa, kristallihelmiä, lankaa, pyöröpuikot, kuumaliimapyssy..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!