tiistai 12. marraskuuta 2013

Klipseistä rannekoru


Sain etukäteisjoululahjan kotoväeltä(vanhemmilta). He tietävät varsin hyvin klipsiharrastukseni ja tilasivat kirjakerhosta erittäin osuvan kirjan.Oikein mukava lahja olikin, kiitos!


Tämä kannattaa kyllä ostaa tai lainata kirjastosta, jos klipsityöt kiinnostavat, sillä kirjassa on selkeät ohjeet. Ohjeita on myös varsin paljon ja erilaisia malleja, helppoja ja vähän haasteellisempia.

 Värkkäsin nopsaan itselleni rannekkeen. Kätköistä löytyi tarvikkeet, koska korujakin on tullut joskus tehdyksi kokeilumielessä ja siihen se sitten on lopahtanut. Puuhelmiä ja joustavaa siimaa olen ostanut kädentaitomessuilta muistaakseni.

Tarvikkeet: 72kpl klipsuja, 2x30cm väritöntä kuminauhaa, 6 helmeä(halk n 7mm)
 

Vinkkinä: laita kynsilakkaa solmuun, jotta solmusta tulee pitävämpi. On varsin ikävää, että solmu aukeaa.

Lisäsin pienet helmet, jottei ranneke ollut liian kireä. Ohjeessa ohjattiin laittamaan lisää klipsuja ja helmi, minulle se oli taas liian pitkä.

Eilen illalla maistoin Blossa-13 glögiä,annoin kyytiä päivällä tehdyn metsäratsastuslenkin jälkivilutuksille.Ensin ajattelin ostaa Loimua, koska yhdessä jos toisessa blogissa Blossa ei ole saanut kehuja. Mutta Loimu on 21 prosenttista, joten päädyin miedompaan Blossaan, 15%. Ja minusta se oli hyvää, glögiin sopivat mausteet maistuivat, laimensin kyllä alkoholittomalla glögijuomalla, ilman vain maistoin kylmänä. En pidä väkevistä glögeistä. Sain äidiltäni kerran vahvaa glögiä (tais olla Juhla Glögiä 20%) ja se oli niin tujua, kun en ymmärtänyt heti laimentaa, että haukoin tovin henkeäni maistettuani sitä. Riittoisaa kyllä oli;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!