lauantai 1. marraskuuta 2014

Paperitähti
Kirppikseltä ostamassani kirjassa sivuja riittää. Näin Pinterestissä, missä on mitä ihanempia ideoita, paperitähden. Aloin hakea alkulähdettä ja löytyihän se sieltä. Aikaisemmin jo yritin saada itse viisisakaraista mallia aikaiseksi, mutta se oli liian aikaa vievää, joten pakko sellainen netistä oli löytyä. Täältä löytyi erittäin hyvä ohje sekä tulostettava viisisakarainen pohja. Jotta näistä paperi taitteluista saa kauniita ja siistejä, on mitattava millin tarkkuudella ja taiteltava yhtä tarkasti. Se ei minulle ole kovin ominaista askarteluhommissa, mutta jotain kuitenkin sain aikaiseksi. Kirjan sivun koko määräsi tähden koon.

Jokos sais joulukuuseen yhdenmukaisen koristelun, eli ei olisi kaikki lasten askartelemat joulukuusenkoristeet esillä sekä muut koristeet päälle. Sellainen yleinen sekamelska on joulukuusessa ollut..Ihania lasten tekemät koristeet ovat ja missään nimessä en niitä tietekään hävitä! Perinnettähän se on ollut jo monta vuotta. Täytyy kysyä lapsilta , mitä ovat mieltä. Minusta joulu on kuitenkin pääasiassa lasten juhlaa, he sitä odottavat ja siitä nauttivat.
Hyvää pyhäinpäivän jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Oho, olipa yllätys löytää NÄITÄ paperitähtiä. En ole muistanut näitä ollenkaan. Lapsena tein näitä, veljeni opetti, enkä enää kylläkään osaisi tehdä. Kivoja sanomalehdestäkin :)

    VastaaPoista
  2. Moni vanha juttu on kaivettu naftaliinista;) voiko sitä loputtomiin edes aina jotain uutta keksiäkään..Näitä oli kiva taitella ja muutaman taittelun jälkeen sujui enempiä miettimättä. Kiitos kyläilystä!

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!