maanantai 13. heinäkuuta 2015

Vesisateessa Fiskarsissa


Tehtiin kesäretki Fiskarsin antiikkipäiville eilen. Katsoin ennen sääennusteen, eikä pitänyt kauheasti sataa, toisin kävi.


Ulkotila käytiin suht nopsaan läpi hyvässä säässä, ajatuksena, että palataan sinne hallikierroksen jälkeen.


Kun tultiin ulos itse näytteilleasettajien hallista, satoikin jo mukavasti, kuuroja tuli vähän väliä. Sekös pilasi tunnelman, ei enää kiinnostanut hypellä vesirapakoissa ulkoalueella, höh.Hienoa ruukin aluettakin olisin katsellut ennemmän ja kierrellyt paikkoja.


Ostin mm. yhden pienen Toikan Iglu-sarjan kynttilänjalan. Sen huomasin, että hyvin tietoinen tulee olla ostoksistaan, muuten tulet huijatuski. Eräskin myyjä, ihan maksullisella alueella, kauppasi edullisesti karahvia pikkulaseineen "käsinmaalattuina", ja pah, sen näki tyhmempikin, että painettu kuvio. Kun asiasta mainitsin, menikin myyjä vähinäänin seuraavan uhrin luo.. Tietysti se on bisnestä.


Eräästä putiikista ostin keramiikka kupin, joka sopi niin minun sateenvarjooni. Toisesta matkaan lähtivät nämä saviset kyltit koristamaan puutarhaa pienillä yksityiskohdilla. 
Kiva, kun löytyi suomenkieliset tekstit, toisella puolella oli myös ruotsiksi sama. Tässä voisi olla idea tuleviin keramiikka töihin..
Tänään paistaa aurinkokin:)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!