lauantai 27. joulukuuta 2014

Neulotut huovutettavat sydämet
Martta ystävä pyysi avaamaan hänelle ohjeen näistä sydämistä, kun se vähän konstikkaalta lyhennetyin kerroksin saattoi ensin kuulostaakin.

 En muista enää kirjan nimeä, otin itselleni kuvan, jotta ohje pysyy tallessa. Enkä jaksa sitä kirjoittaa, joten siksi ohje on kuvana.

Hän ehdotti tekemään näitä marttojen myyjäisiin ja teinkin, siellä ei mennyt yhtään kaupaksi. Tein sitten tyttärelle olohuoneen ja eteisen välissä olevaan ikkunaan koristeen niistä. Lankana olen käyttänyt Novitan kahta eriä huopuvaa lankaa, Jokea ja Suomivillaa. Suomivillasta neulon nyt huiviakin, tykästyin siihen pehmeään villalankaan.Kotona en huomannut sydämiä kuvata ja nyt vasta sattui olemaan kamera mukana. Sydämet roikkuvat puun oksassa ja virkkuulangan päähän laitoin vähän kuin painoksi kristallikoristeen. 

Tässä on Osku. Kuvassa näkyy myös tyttären ja vävyehdokkaan trukilavoista tekemä olkkarin pöytä, josta tuli oikein komea.

6 kommenttia:

 1. Ihania nuo huopasydämet, niin pehmeän näköisiä. Multa tuo huovuttaminen ei onnistu ollenkaan ;) Mukavat pyhien jatkot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, helposti huopuivat pyykin seassa;)
   Ei niin mukavaa ole ollut, kissa ihmisenä ymmärrät kyllä sen, mutten pysty vielä murhetta kertomaan..

   Poista
 2. Hienoja Huovutustöitä! :)
  Söpö Pupukin on päässyt kuvaan! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!