sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Joulupiparinen maku




Eilen saatiin ensilumi. 


Ja meillä yksi on ehdottomasti ikionnellinen lumesta, ja se on koira. Olen sen ennenkin sanonut, mutta se on vaan joka vuosi niin huomiota herättävän hellyyttävää ja huvittavaa nähdä jonkun nauttivat jostain sydämensä kyllyydestä noin paljon.






Itse myyjäispäivän jälkeen tei glögin seuraksi makupaloja ruisrieskasta. Olivatpa todella jouluisen makuisia. Jos tykkää maistella ruskeiden pipareiden taikinaa, tykkää näistäkin.




Eli tarvikkeet on ruisrieskalevyjä, rasia (180g)tuorejuustoa, 1dl fariinisokeria, 1tl kanelia ja 1tl jauhettua kardemummaa. Aineet sekoitetaan keskenään ja levitetään rieskojen päälle, jotka kääritään rullalle. Rullat leikataan sopivan kokoisiin paloihin.






Tänään ehdin kuvaamaan ihan ulkosalla päiväsaikaan. Lumi tuo ihanasti valoisuutta tähän muuten niin pimeään aikaan.


Ensiviikonloppuna onkin jo pikkujoulu ja runsas kolmisen viikkoa jouluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!