keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Villasukkaa pukkaa
Ihmettelen itsekin itseäni tässä sukkainnostuksessa. Yleensä olen saanut jossain kohtaa tarpeekseni, eikä neuletyöt maistu, mutta nyt intoa on riittänyt jo tovin. Sen on huomannut isäntäkin, joka huomautti, että jotain muutakin voi tehdä kuin aina olla kutimet kädessä. Joo, joo tänään väkersin koulutyötä ja olin koneella muutaman tunnin ja suorastaan oli vierotusoireita vieressä olevaan lankakoriin.Eipä sitten ollut ketään avustajaa päivällä, kun hiukan valoisempaa oli kuvata tuotoksia. Harmaat pitkät sukat ja nappilsitasukat( vielä ilman nappeja)ovat seiskaveikasta, lyhyt vartiset ovat Nalle-lankaa. Ohje löytyy näihin uudesta Kaikkien aikojen Joulu-lehdistä.

Harmaat sukat saivat kylkeensä virkatut ruusut. Punainen kukka vähän piristää harmaata. Jo pelkän kuvion takia on kiva pitää varret näkyvillä.Martoilla on taas joulumyyjäiset niin on sinne sitten erilaisia sukkia myyntiin.
Perjantaina suunnistan Kädentaitomessuille Tampereelle. Olen tehnyt eka kerran oikein ostoslistan itselleni, että muistan, mitä tarvitsen. MM pyykkipoikajoulukoristeisiin koristeita.. niistä sitten kun ne ovat valmiit.

4 kommenttia:

 1. Joillakin on tämäkin upea taito!
  Upeat sukat..kauniit kuvat..
  Aikoinaan kokeilin sukkien tekoa, toinen oli kokoa 38 ja toinen 46..luovutin. Ja tyydyn ihailemaan muiden villasukkia..

  VastaaPoista
 2. Höh, olisit kutonut toisen parin niin olis ollut parit kokoa 38 ja 46 ;) No ei vaiskaan. Kyllä sitä toisinaan itsekin tulee kutoneeksi eri kireydellä sukat, tosin jotakuinkin pysyvät saman kokoisina. Voisit vielä yrittää, että kudot kaksilla puikoilla sukkia vuorotellen, niin kireys/löysyys olis ehkä tasaisempaa

  VastaaPoista
 3. Kauniita sukkia, ihania harmonisia värejä ja kivoja malleja. Ja nuo ruususukat - ihanat, ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Uutar! Itsekin tykkään noista ruususukista, noista tuli itselle vähän liian isot ja nyt onkin puikoilla jo hyvällä alulla uudet:)

   Poista

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!