sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Taannoin kirppiksellä


Muutama kirppisostos on tässä tullut tehdyksi. Heräteostoksia sieltä tietysti tulee, ei niinkään tarpeellisia aina, ne yleensä ovat niitä kippoja ja kuppeja.
Valkoiset, paksut puuvilla verhot ostin oikein tarkoituksella tyttären huoneeseen. Olivatkin varsin hyvänlaatuisen oloiset.
Vihreä kippo viehätti, jos olisi ollut niitä enemmän kuin yksi, olisivat sopineet jälkiruoka-astioiksi. Tätä ajattelin itselleni sokerikoksi. Samassa kuvassa kivan maalainen pöytäliina.


 

Eräältä kirppikseltä en löytänyt ostettavaa, mutta ulko-oven suussa oli "ota mukaan"-tavaraa, josta otin matkaani tämän kehyksen.
Muutamia vaatteita on myös mukaan tullut. Kaikki pikkurahalla ostettuja. Periaatteessa en kalliita osta. Huonekaluista voi tietysti maksaa kymmeniä euroja.

4 kommenttia:

 1. Näenkö oikein että tuon vihreän kulhon pohja on viistottu? Minulla taitaa olla tuollainen iso, siihen kuuluu nimenomaan pieniä jälkiruokakulhoja (joita minulla ei ole.)

  Minusta tuo on aivan ihana vihreän sävy! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se sellainen viistoinen. Värin takia itsekin sen ostin, harmi tosiaan, ettei niitä ollut enempää:( En ole ennen tuollaista nähnyt.

   Poista
 2. Ihanat verhot, tuollaiset hiukan vahvemman oloiset, kyllä se hiukan niin tahtoo olla, että paljon tulee tehtyä kirppiksellä heräteostoksia, nykyään tosin menen aina sillä mielellä, että on jotain mitä etsin..mukavaa alkavaa viikkoa sinulle.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!