Raparperia pukkaa, niin ettei mitään määrää. Meni tässä eräänä aamuna monta tuntia, kun yritin löytää sen oikean reseptin raparperijäädykkeelle. Aina pitäisi laittaa hyvään tai ei, sellaiseen korjuun, että löytää.
Helppo jäädyke, jossa valitettavasti on raakaa kananmunaa, mutta siitäkin huolimatta on hyvää. Löysin reseptin vihdoin viimenin täältä. Siihen käytin harvemmin käytössä ollutta Tuberwaren vuokaa, jossa on kansi ja irroitettava pohja, sekä silikonimuffinivuokia. Jäädykeseosta riitti 5 pikkuvuokaan vielä.
Vakka-Suomen panimolta löytyy tällaista kesäistä siideriä. Joo, raparperia löytyy siitäkin...
Kotiliedestä olen viime vuonna ottanut ohjeen ihanasta raparperipiirakkasta, taisivat olla samassa lehdissä molemmat ohjeet. Piirakan voi myös laittaa pakkaseen.
ja tietysti pihakuvia
jos riittää raparperia, niin riittää myös HYTTYSIÄ, täytyy toivotella öitä ja alkaa pyydystää inisiöitä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!