tiistai 25. kesäkuuta 2013

"Tylsä" klipsipussukka


Tässä on nyt sitten tämä "tylsä" juhannuspuuhastelu. Eli pitkä projekti klipseistä tuotti tulosta. Pitkään on ollut jo klipsejä varastossa, mutta ovat odottaneet pesua ja littanaksi vasaroimista.
Kyllä oli aluksi hankalaa, kun on viimeksi klipsejä virkkannut syystalvella. Sai purkaa, jos toisenkin kerran,( varsinkin, kun tein loppuun vihreän pyöreän kukkaron, huh, huh, on vieläkin kesken, yhdistäminen puuttuu, eli vetoketju). Olikin pakko hakea ohjelappu(joka oli otettu täältä) Ja kun vauhtiin pääsin, jo virkkaus oli niin mukavaa, että niskat on ihan jumissa:(
Kuvassa on myös tänään kirppikseltä ostettu pieni neliniitinen räsymatto(1e).

 
Tässä virkkaan sivut, jotta on taipuisampi ja venyy, jos on enemmän tavaraa pussukassa
 
 
Tölkin klipsejä kului 325kpl, että ei luulis vävykokelaan sanovat meillä olleen tylsä juhannus;)

 
Todennäköisesti laitan vielä pussukkaan vetoketjun, jottei tavarat tipu, sekä jonkinlainen olkahihna olisi tarpeen
 
 
Pohjan virkkasin klipseistä ja yhdistin piilosilmukoin

 
Pussukan koko on 15x14cm, lanka kirppikseltä ostettua virkkauslankaa, koukku 1,5
 
Nyt on tekeillä iltalaukkumallinen, eli kapea, mutta leveämpi

4 kommenttia:

 1. Piti oikein kelata uudelleen tohon otsikkoon, että lukiko siinä tosiaan tylsä, siis ei tosiaan ole tylsä vaan sangen tyylikäs, ottaisin heti ilosta kiljuen tuollaisen, itsekin jonkun aikaa klipsejä keräsin, mutta ei niitä sitten juuri kerry...tosi hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sarppu! Virkkuuhommat juhannuksena, tuntuivat nuorista varsin tylsille ja siitä otsikko :D. Olen saanut klipsejä tölkkien keräilijältä ja laittanut sanan kiertämään, muuten ei onnistuisi minultakaan;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos RAIJA ANNIKKI! Hassua, luulin jo tätini aloittaneen blogittelun, on meinaan myös Raija Annikki:) Kauniita kukkia sinulla blogissasi ja virkattu lila peite!

   Poista

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!