tiistai 23. heinäkuuta 2013

Drops lankoja


Jazz-viikolla tuli piipahdettua Porissa. Itse jazzit ei minua sinne varsinaisesti vetäneet. Jazz-kadun olen sen verran monta kertaa nähnyt, ettei se nyt jaksa kiinnostaa tällä haavaa, enkä ollut innokas julkkisten bongaukseen, niitä kyllä näkyi ilmankin;). Itse konsertteihin en ole koskaan toimertunut, eikä koskaan tunnu sellaisiin rahaakaan olevan. Bongasin netistä Drops-malleja ja sitä kautta huomasin Porissa olevan liikkeen, jossa niitä myydään. Ja kaikeksi onneksi langat olivat tarjouksessakin (heinäkuun)! Nyt harmittaa, että 100g puuttuu Paris-puuvillalankaa(löysin mukavan neuletakin/-boleron ohjeen nyt myöhemmin), enkä vain niiden takia jaksaisi taas Poriin lähteä. Tuli muistakin kaupoista vähän lankoja mukaan. No katsotaan.. tällä viikolla pitäisi ehtiä käymään Rauman pitsiviikolla. Vanhan Rauman kauniit pihat ovat avoinna kirpputoreineen.
Se on nyt niin, että olen yhtä kanaa köyhempi, Klaaraa ei ole pariin päivään näkynyt, sen sijaan muutama isompi höyhen kasa pajukossa.. surullista. Emmekä useista yrityksistä huolimatta saa Tyyneä kiinni, on niin arka. Hirveän tuuliset päivät ovat entisestään saaneet sitä säikymmäksi. Isäntä sen jo lupasi ampua, ettei ainakaan kettu sitä syö:(

3 kommenttia:

 1. Voi voi, mulla on dropsin lankoja kaapin pohjalla, mutta ei ainuttakaan Parisia :(
  Täällä paikallinen lankamyymälä myi dropsia ihan netin kautta. Ja jos haluat niin tokikin kipaisen vaikka sieltä sulle sitä hakemassa ja lähetän postissa. Surku jos hieno bolero jää langanpuutteen vuoksi syntymättä. Minäkin pelkään pihasiilien puolesta, kettu kun liikkuu täälläkin päin.

  VastaaPoista
 2. Se olen siis minä, joka täällä kommentoi :) Jostain syystä kuva ei tullut tuohon edelliseen. Toivottavsti nyt tulee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti avun tarjoamisesta!:) Taidan yrittää yhtä vapaaehtoistyökaveriani käymään ko.lankakaupassa, koska on lähellä sitä töissä. Katsoin myös toiseksi vaihtoehdoksi juuri nettitilaamista, ainakin siellä oli paljon eri värejä.

   Poista

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!