lauantai 27. heinäkuuta 2013

Kardemumma-jogurttijäätelö



Jätskikipan alla Ikeasta ostettu ruusuinen keittiöpyyhe


Yhteen kukkapurkkiin on itsestään kylväytynyt orvokkeja. Nyt niitä on kiva käyttää koristeena, koska ovat syötäviäkin


2½ dl turkkilaista jogurttia
1tkl/397g makeutettua kondensoitua maitoa
200g rahkaa
2 rkl sitruuna mehua
1 tl kardemummaa
6dl/300g mustikoita

1.Sekoita jogurtti, kondensoitu maito ja rahka kulhossa. Mausta sitruunan mehulla ja kardemummalla.
2. Soseuta mustikat tehosekoittimella, lisää hiukan sokeria(2rkl), jos haluat. Voit käyttää pakaste tai tuoreita mustikoita.
3. Lusikoi jäätelömassa ja mustikkasose tarjoilukulhoihin vuorotellen, kerroksittain.
Peitä kulhot ja laita ainakin 4 tunniksi tai yön yli pakastimeen.
4. Ota muutama minuutti ennen tarjoilua pois pakastimesta, ettei lusikat väänny;). Koristele mustikoilla.

Ihana jäädykejälkkäri, jossa ei ole raakaa kananmunaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!