lauantai 22. helmikuuta 2014
Juustoinen kinkku-parsakaalipaistos
Todella maistuvainen, ruokaisa ja helppo vuokaruoka. Sopii salaatin kanssa yksinään tai perunoille lisänä.
Ohje:
400g parsakaalia(1pss pakasteparsaa)
350g(-400g)saunapalvia(/-suikaleita )
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
150g mozzarellajuustoa
3 kananmunaa
150g(300g) ranskankermaa
2dl(-3dl) juustoraastetta
Voiteluun margariinia
Huuhtele ja paloittele parsakaalin nuput ja varsi. Keitä varsia suolalla maustetussa vedessä noin tunti. Lisää nuput ja keitä muutama minuutti.( Kiehauta pakastepussin parsat suolalla maustetussa vedessä niin, että ovat kunnolla sulanneet, valuta)
Poista kinkusta kuori ja leikkaa pieniksi paloiksi. Levitä voideltuun vuokaan parsakaalit ja kinkut(suikaleet). Mausta kevyesti.
Valuta liemi mozzarellasta ja paloittele juusto vuokaan. Sekoita kananmunat ja ranskankerma sekä juustoraaste. Kaada seos vuokaan. Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 min.
Sulkeissa miten itse tein.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!