lauantai 22. helmikuuta 2014

Juustoinen kinkku-parsakaalipaistos


Todella maistuvainen, ruokaisa ja helppo vuokaruoka. Sopii salaatin kanssa yksinään tai perunoille lisänä.






Ohje:
400g parsakaalia(1pss pakasteparsaa)
350g(-400g)saunapalvia(/-suikaleita )
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
150g mozzarellajuustoa
3 kananmunaa
150g(300g) ranskankermaa
2dl(-3dl) juustoraastetta

Voiteluun margariinia

Huuhtele ja paloittele parsakaalin nuput ja varsi. Keitä varsia suolalla maustetussa vedessä noin tunti. Lisää nuput ja keitä muutama minuutti.( Kiehauta pakastepussin parsat suolalla maustetussa vedessä niin, että ovat kunnolla sulanneet, valuta)
Poista kinkusta kuori ja leikkaa pieniksi paloiksi. Levitä voideltuun vuokaan parsakaalit ja kinkut(suikaleet). Mausta kevyesti.
Valuta liemi mozzarellasta ja paloittele juusto vuokaan. Sekoita kananmunat ja ranskankerma sekä juustoraaste. Kaada seos vuokaan. Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 min.
Sulkeissa miten itse tein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!