keskiviikko 12. helmikuuta 2014

14.2 on Ystävänpäivä


Sain tehdyksi tyttäreni asterimaton juuri sopivasti ystävänpäiväksi.Tein tosiaan noin puolet liian paksusta kuteesta, joten maton teko oli varsin työlästä ja siitä olisi valmiina tullut tosi iso. Tein vain ohjeen 12 ensimmäistä kerrosta ja viimeinen kerros mukaillen. Levyttä valmiina n 105cm. Koska heidän keittiöön ei oikein suurempaa ko. kohtaan olisi mahtunut. Matto painoi jo ihan kiitettävästi. Kaupassa en huomannut, kun osti kaksi mustan kuteen pussia, että olivatkin eri sävyä mustaa tai toinen hyvin tumman sinistä. Kuvassa sen huomaa ja jossain valossa lattiallakin. Ei voi mitään. Toivottavasti nuoripari on kuitenkin tyytyväisiä.

Vähän leipouksia tulevaa ystävänpäivää varten. Mokkapalat on varsin simmppeli ja tavallinen piirakka, mutta aina yhtä hyvää ja nyt vähän tuunattuna. Täytyy sanoa, että kun muutaman sydämen piparimuotilla tein, meni piirakka hyvästi haaskoon. Tai suoraan jonkun suuhun, eli lopusta teinkin neliöitä. On edes muutama pala vielä perjantainakin jäljellä..
Nyt onkin seuraavat päivät sen verran  kiirusta, etten postailemaan ehdi, joten näihin kuviin ja tunnelmiin. Hyvää Ystävänpäivää kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!