tiistai 9. kesäkuuta 2015

HunajamaistiaisiaSain neljää erilaista makuhunajaa maistiaisiksi. Lähituottajat Marja ja Mauri Koskenkorva ovat aloittaneet mehiläisharrastuksensa yhdellä pesällä 17 vuotta sitten. Sen jälkeen pesien määrä on kasvanut ja tuotevalikoima on vuosien varrella laajentunut. M&M Koskenkorvat tuottavat myös erilaisia marjahilloja ja kastikkeita, jotka sopivat herkutteluun.Nyt seuraavat hunajat maistettavana:
Miedompaa chilihunajaa, Aji Cristal, käytin lipstikkakeittoon sokerin sijasta. Se toi mukavasti makeutta ja chili maistui juuri sopivasti niin, ettei vienyt lipstikan makua mennessään.Vahvempaa chilihunajaa, Lemon Drop, maistoin ja huh aika ytyä oli minun suulleni, mutta poika kehui, hänen suunsa kestää väkeviä makuja paremmin. Voisin talvella kokeilla teen joukkoon, kun kurkkua kuristaa ja nenä on tukkoinen.Inkiväärihunajaa myös paljaaltaan maistoin, hunajainen inkivääri. Raikas inkivääri maistui. Teimme kerran Martta-illassa erilaisia mautekahvia, yksi niistä oli inkiväärikahvi. Tämä hunaja sopisi vaikka kahvin kanssa tai wokkeihin.Ja koko perheen ehdoton suosikki oli suklaahunaja. Aivan älyttömän ihanan makuista. Söimme sitä jälkkäriksi vesimeloonin päällä. Tätä hunajaa syö kyllä ihan suoraa purkista, niin hyvää se oli.
Meillä käytetään paljon hunajaa teen kanssa, ruuan valmistuksessa, leivonnassa ja ihan paljaaltaan flunssan torjuntaan sekä yskänlääkkeenä.

Yhteistyössä M&M Koskenkorva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!